Päivitä jäsentietosi ja voita!

Ovatko jäsentietosi ajan tasalla? Nyt on nimittäin hyvä aika päivittää ne! Voit samalla osallistua arvontaan ja voittaa leffaliput kahdelle! Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan myös 100 euron arvoinen lahjakortti K-ryhmän kauppoihin.

Ajantasaiset yhteystiedot helpottavat liiton työtä etujesi ajamisessa ja saat samalla tietoa niin työelämän ajankohtaisista kuulumisista kuin liiton sekä oman yhdistyksesi järjestämistä tapahtumista ja kilpailuista.

Finnkinon elokuvaliput arvotaan joka kuukausi 1.9.2017 – 31.12.2017 välisenä aikana niiden kesken, jotka ovat jättäneet yhteystietonsa ko. kuukauden aikana alla olevaan lomakkeeseen. Otamme henkilökohtaisesti yhteyttä voittajiin.

 

Näin osallistut

  1. Kirjaudu Pardian sähköiseen asiointiin omalla jäsennumerollasi, jonka löydät jäsenkortistasi. Mikäli kirjaudut ensimmäistä kertaa, salasanasi on henkilötunnuksesi 6 ensimmäistä numeroa (ppkkvv).
     
  2. Tarkista ja päivitä omat yhteystietosi, mm. sähköpostiosoitteesi. Voit päivittää yhteystietosi valitsemalla kirjautumisen jälkeen vasemmalla olevasta sivuvalikosta: Omat tiedot -> Päivitä yhteystietosi.
     
  3. Kun tietosi ovat ajan tasalla, palaa tälle kampanjasivulle ja osallistu arvontaan alla olevalla lomakkeella.

 

 

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto YHL, Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki.

2. Kampanja-aika
Kilpailuaika on 1.9.2017–31.12.2017.

3. Osallistuminen
Kilpailuun voivat osallistua kaikki YHL:n jäsenet. Kilpailuun osallistutaan tarkistamalla tai korjaamalla omia jäsentietoja ja jättämällä sen jälkeen yhteystiedot arvontalomakkeeseen. Järjestäjä ei vastaa tietoliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä ongelmista.

4. Palkinnot ja niistä ilmoittaminen
Kilpailun palkintoina ovat Finnkinon elokuvaliput (2 kpl/voittaja) sekä kaikkien osallistuneiden kesken arvottava 100 euron lahjakortti K-ryhmän kauppoihin. Elokuvalippujen arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa koko kampanjan ajan. Tavaralahjakortti arvotaan tammikuussa kampanjan päätyttyä. Palkintojen saajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Kilpailun palkintoja ei voi siirtää eteenpäin tai muuttaa rahaksi.

5. Yksityisyys
Kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille tai suoramarkkinointitarkoituksiin. YHL voi käyttää tietoja tarvittaessa omasta toiminnasta tiedottamiseen.

6. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt
Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.