Nikon näkökulmia -blogi

Nikon näkökulmia -blogissa Pardian puheenjohtaja Niko Simola tarkastelee ja kommentoi ajankohtaisia aiheita.

Blogia saa kommentoida vapaasti, mutta kommenttien tulee olla lakien ja hyvän tavan mukaisia. Omalla nimellä kommentointi on reilua kommentointia.

 

Suomi 100 #yhdessä

5.12.2017 Nikon näkökulmia -blogi

Suomen itsenäisyyden tarina on menestystarina. Se on tarina kansakunnan kasvusta köyhästä ja suurten ristiriitojen maasta yhdeksi vauraimmista ja vakaimmista maista maailmasta.

Uusi nelivuotiskausi starttasi

6.11.2017 Nikon näkökulmia -blogi

Pardian edustajakokous pidettiin viime viikon tiistaina ja keskiviikkona eli 31.10.-1.11. Kokous oli kerran neljässä vuodessa järjestettävä ns. valintakokous, jossa tehtiin valinnat hallintoomme sekä hyväksyttiin toimintalinjamme seuraavalle neljälle vuodelle.

Unelmia, utopioita ja arkirealismia

28.4.2017

Kuluneella viikolla STTK julkaisi aiheesta ”jos työviikko olisikin 4 päivää” pamfletin ja kansalaiskyselynsä tulokset sekä järjesti keskustelutilaisuuden. Keskusjärjestömme tavoitteena ei ollut tehdä esitystä siirtymisestä nelipäiväiseen työviikkoon. Tavoitteena oli STTK:n uuden strategian mukaisesti tehdä keskustelunavaus työelämän modernisoimiseksi ja kehittämiseksi sekä työelämästä käytävän dialogin rikastamiseksi ja monipuolistamiseksi.

Lukeminen kannattaa aina

22.4.2017 Nikon näkökulmia -blogi > Yhdessä - YHL-blogi

Palkansaajajärjestö Pardian puheenjohtaja Niko Simolan peräänkuuluttaa lisää tulevaisuudenuskoa ja rohkeutta politiikan valtavirtaan. Voimakas panostaminen koulutukseen ja tutkimukseen on riskinottoa, mutta todennäköisesti erittäin hyvillä ja kohtuullisen varmasti toteutuvilla vedonlyöntikertoimilla.

Murheellisten laulujen maasta maailman kärkeen

27.3.2017 Nikon näkökulmia -blogi > Reilua työelämään Suomessa -kirjoitus

Itsenäisyyden juhlavuoden teema on yhdessä. Valinta on sopiva, sillä Suomea on sadan vuoden ajan rakennettu yhdessä ja yhteisistä asioistamme on päätetty yhdessä. Monipuolinen ja monimuotoinen Suomi on kaikkine erilaisuuksineen ja rikkauksineen oma yhteinen kotimme.