« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Viestintä » Neuvottelu-uutiset

Neuvottelu-uutiset

Neuvotteluratkaisu Kansallisgallerian palkkausjärjestelmän muuttamisesta ja järjestelyerän jakamisesta (2.10.2018)

Palkansaajajärjestö Pardia, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry ja Sivistystyönantajat ovat 27.9.2018 saavuttaneet neuvotteluratkaisun Kansallisgallerian palkkausjärjestelmän muuttamisesta sekä järjestelyerän jakamisesta.

Kansallisgallerian palkkausjärjestelmän uudistamisesta neuvottelutulos (27.9.2018)Yksityiset alat, neuvottelu-uutinen

Palkansaajajärjestö Pardia/ProUnioni, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry ja Sivistystyönantajat ovat saavuttaneet neuvotteluratkaisun Kansallisgallerian palkkausjärjestelmän muutoksista.

Yliopistojen palkkausjärjestelmän uudistamisesta saavutettiin neuvottelutulos (27.9.2018)Yksityiset alat, neuvottelu-uutinen

Palkansaajajärjestö Pardia/YHL, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry ja Sivistystyönantajat ovat saavuttaneet neuvotteluratkaisun yliopistojen yleisen työehtosopimuksen palkkausjärjestelmän uudistamisesta.

Liikun, siis olen -kampanja haastaa lähtemään liikkeelle (4.5.2018)

Vaihda henkilöauto kävelyyn tai pyöräilyyn, varsinkin lyhyillä matkoilla. Tähän kannustaa Liikun, siis olen -kampanja. Alle kilometrin pituisista matkoista lähes neljännes tehdään henkilöautolla ja kahden - kolmen kilometrin matkoista autoilun osuus on jo 60 prosenttia.

Neuvottelu-uutinen (11.4.): Pardian sopimusaloilla neuvottelutulokset (11.4.2018)

Paltan eritysalojen neuvotteluissa sopu on saavutettu myös yrityskohtaisissa neuvotteluissa Labtiumissa, Certiassa sekä Raskoneessa.

Neuvottelu-uutinen (14.3.): Kansallisgalleriassa saavutettiin neuvottelutulos (14.3.2018)Neuvottelu-uutinen, yksityiset alat

Kansallisgalleriassa saavutettiin tiistaina 13.3. neuvottelutulos työehtosopimuksesta. Sopimuskausi on 1.2.2018.-31.3.2020.

Tes-matematiikkaa epätietoisille - jäivätkö teollisuuden palkankorotukset kuntien jalkoihin? (12.3.2018)

Syksyllä käynnistyneen työmarkkinakierroksen kääntyessä lopulleen on herännyt epäilyksiä palkankorotusten yhteismitallisuudesta.

Neuvottelu-uutinen (7.3.): Ajankohtainen neuvottelutilanne Pardian sopimusaloilla (7.3.2018)Neuvottelu-uutinen, yksityiset alat

Paltan eritysalojen neuvotteluissa sopua ei ole vielä syntynyt Labtiumissa, Certiassa eikä Raskoneella. Lisäksi Kansallisgallerissa ei ole vielä sopua.

Neuvottelu-uutinen (6.3.): Yliopistojen työehtosopimuksen sovintoesitys on hyväksytty (6.3.2018)Neuvottelu-uutinen, yksityiset alat

Sopijaosapuolet ovat hyväksyneet sovittelija Janne Metsämäen 5.3. tekemän sovintoehdotuksen. Kaikki yliopistoihin ilmoitetut työtaistelut peruuntuvat. Työehtosopimus tulee voimaan 1.2.2018 ja se on voimassa 31.3.2020 asti.

Yliopistojen henkilöstöjärjestöt hyväksyivät sovintoesityksen – kaikki työtaistelutoimenpiteet peruuntuvat (6.3.2018)Tiedote

Yliopistojen henkilöstöjärjestöt JUKO, JHL ja Pardia sekä työnantajaa edustava Sivistystyönantajat ovat hyväksyneet sovittelija Janne Metsämäen toisen sovintoehdotuksen yliopistojen työehtosopimusta koskevasta työriidasta. Näin ollen järjestöt myös peruvat työtaistelutoimet, joista toinen oli uhkaamassa jo keskiviikkona 7. päivä ja seuraava 14. maaliskuuta. Myös JHL:n tavaraliikenteeseen 7.3. kaavaillut tukilakot peruuntuvat.

Yliopistot

Alalle saatiin sopu 6.3. Kaikki työtaistelutoimenpiteet on peruutettu. Lue lisää >>

Yksityinen sosiaalipalveluala

Alalle saatiin sopu 5.3. 2018

Ylityö- ja vuoronvaihtokielto päättyy heti ja työtaistelut peruuntuvat.

Tutustu tarkemmin  >>

Lisätietoja neuvottelujen viestinnästä:
viestintäpäällikkö Riitta Nieminen,
gsm 040 773 6591


27.6.2019 klo 11:34:21