Neuvottelu-uutiset

Yliopistot ja yksityinen sosiaalipalveluala sovittelussa Bulevardilla

22.2. Neuvottelu-uutinen, yksityiset alat

Pardialaisilta sopimusaloilta on valtakunnansovittelijan toimistossa työriidan sovittelussa tällä hetkellä yliopistot ja yksityinen sosiaalipalveluala, joille ei ole neuvottelukierroksen aikana saavutettu sopua.

Pardia: Yksityiselle sosiaalipalvelualalle toinen lakkovaroitus

20.2. Tiedote

Valtakunnansovittelijalle on jätetty 20.2.2018 ilmoitus yksityisen sosiaalipalvelualan työtaistelu-uhan laajentumisesta, mikäli neuvottelutulosta ei ole saavutettu. Työtaistelutoimet laajenevat koskemaan varhaiskasvatuksen lisäksi muutamia isoja valtakunnallisia yrityksiä.

Jo toinen lakkovaroitus – yliopistosektorin työtaistelu uhkaa laajentua

20.2. Tiedote

Yliopistojen henkilöstöä edustavat pääsopijajärjestöt JUKO, JHL ja Pardia antoivat tiistaina 20. helmikuuta jo toisen lakkovaroituksen. Kohdennettu työtaistelu toteutetaan kuudessa yliopistossa lakkona 7. maaliskuuta, jos neuvotteluratkaisuun ei päästä ennen sitä.

Neuvottelu-uutinen (19.2.):Yliopistojen työehtosopimuksen sovittelu jatkuu tänään

19.2. Neuvottelu-uutinen, yksityiset alat

Yliopistojen työehtosopimusta koskevan työriidan sovittelu jatkuu tänään 19.2. klo 15.00 valtakunnansovittelija Janne Metsämäen johdolla.

Neuvottelu-uutinen (16.2.): Yrityskohtaisia neuvottelutuloksia Pardian yksityisillä aloilla

16.2. Neuvottelu-uutinen, yksityiset alat

Paltan erityisalojen pääpöydässä syntyi neuvottelutulos Paltan, Pardian, JHL:n ja YTN kesken 30.1.2018. Neuvottelutulos hyväksyttiin Pardian hallituksessa 2.2. alustavasti edellyttäen, että yrityskohtaisissa neuvotteluissa päästään neuvottelutulokseen.

Neuvotteluista tiedottaminen kotisivuilla

Tiedotamme neuvottelu-uutiset lähes reaaliaikaisesti sähköpostilla Pardian hallituksen jäsenille ja varajäsenille, jäsenjärjestöille, aluetoimikunnille ja valtion ja yksityisten sopimusalojen toimintaryhmille sekä päätoimisille toimihenkilöille. Neuvottelu-uutiset ovat luettavissa myös Pardian kotisivuilta www.pardia.fi. Uutisoinnissa käytössä myös Facebook ja Twitter.
Neuvottelujen tiedotuslinja on asiallinen. Pidämme tärkeänä, että pardialaiset tietävät, milloin seuraava neuvottelukosketus on, joten vähintään tämän kerromme. Emme kirjaa jokaista repliikkiä neuvottelupöydistä julkisuuteen, vaan kerromme aina tilanteen mukaan neuvottelujen etenemisestä.

Lisätietoja neuvottelujen viestinnästä:
viestintäpäällikkö Riitta Nieminen,
gsm 040 773 6591