Pron edustajisto 10.11.: Jäsenmaksu vuonna 2019 on 1,25 % enintään 49 euroa

12.11.2018

Pron edustajisto päätti, että Pron jäsenmaksu on ensi vuonna 1,25 % veronalaisesta palkkatulosta tai enintään 49 euroa kuukaudessa.

Pron edustajisto päätti, että Pron jäsenmaksu on ensi vuonna 1,25 % veronalaisesta palkkatulosta tai enintään 49 euroa kuukaudessa. Se sisältää liiton, työttömyyskassan ja yhdistysten osuudet. Työttömyyskassamaksun osuus tästä on 9,5 euroa. Jäsenmaksua eivät maksa eläkkeellä olevat, senioriyhdistyksen ja liiton opiskelijayhdistyksen jäsenet.

Olen eläkkeellä, paljonko maksan jäsenmaksua vuonna 2019?

Ammattiliitto Pron senioriyhdistys Ammattiliitto Pro Seniorit ry perii jäseniltään 10 euron jäsenmaksun vuonna 2019.

Nykyisille eläkkeellä oleville Pardian jäsenille – jotka siirtyvät Pron jäseniksi – tulee muutoksia jäsenyyteen. Saat loppuvuoden aikana 90 euron palvelumaksulaskun, joka sisältää matkustajavakuutuksen ja on vuoden kerrallaan voimassa. Et siirry automaattisesti Ammattiliitto Pro Seniorit ry:n jäseneksi, vaan jäsenyytesi nykyisessä yhdistyksessäsi jatkuu ennallaan vuoden kerrallaan.

Halutessasi voit liittyä Ammattiliitto Pro Seniorit ry:n jäseneksi ja maksat 10 euroa vuodessa jäsenmaksua, joka ei sisällä matkustajavakuutusta. Saat kuitenkin 10 % alennuksen Turvan matkustajavakuutuksesta ja muista henkilökohtaisista vakuutuksista sekä saat yhdistyksen kaikki edut käyttöösi.

Päivitetty: 22.11.2018/rni