Jäsenyys ja jäsenedut

Jäsenyys ja jäsenedut 1.1.2019 lukien Ammattiliitto Prossa

Jäsenyys: https://www.proliitto.fi/pron-jasenyys/liity-jaseneksi

Jäsenedut: https://www.proliitto.fi/pron-jasenyys/jasenedut

Uudet palvelukanavat 1.1.2019 lukien

  • Uudet palvelukanavat vuonna 2019 löytyvät sivustolta www.proliitto.fi

  • Liittyminen, jäsenyys, ja jäsenedut, klo 9–15 (ma–pe). p. 09 1727 3440, jasenasiat@proliitto.fi

  • Palvelussuhde-/työsuhdeneuvonta, julkinen sektori (ent. pardialaiset sopimusalat), klo 8.30–16 (ma–pe), p. 09 1727 3312.

Pardian ja jäsenjärjestöjen Prohon siirtyvän henkilöstön suorat puhelinnumerot toimivat pääsääntöisesti myös vuonna 2019 ja Prohon siirtyvän henkilöstön sähköpostiosoite on jatkossa etunimi.sukunimi@proliitto.fi.

Tutustu Prohon ja etuihisi

Verkkosivuilta www.proliitto.fi löydät paljon tietoa ja saat kokonaiskuvan Prosta.

Jäsentä lähellä ovat työpaikkojen osaavat henkilöstönedustajat, jotka ovat edunvalvontatyön perusta. Oman luottamusmiehen lisäksi ovat jäsenen tukena työsuojeluvaltuutetut sekä yhteistoimintaelimissä ja johtoryhmissä toimivat henkilöstön edustajat.

Henkilöstönedustajia ja jäseniä palvelevat edunvalvonta-asioissa ProUnionin asiamies ja puheenjohtaja. Lisäksi Pardian lakimiesten asiantuntemus on kiperissä tilanteissa käytettävissä.

Jäsenedut

ProUnioni ostaa jäsenilleen Pardialta monipuoliset jäsenedut ja -palvelut:

  • If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen ammatissa aiheutuvien vahinkojen varalta
  • If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n liittovakuutuksen, joka sisältää vapaa-ajan tapaturma-, matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen
  • If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n järjestövakuutuksen järjestötehtävissä sattuvien henkilö- ja esinevahinkojen varalta
  • lisäksi mm. hotelli- ja matkailu-, ja polttoainealennukset

Jäsenkortti on samalla vakuutuskortti. Jäsenetuvakuutuksemme ovat ehdoiltaan markkinoiden parhaita. Olemme myös laajentaneet oikeusturvavakuutusta kattamaan tasa-arvolain ja yhdenvertaisuuslain perusteella hoidettavat asiat.

ProUnioni tarjoaa jäsenetuna lakimiesneuvontaa yksityisoikeudellisissa asioissa.

Jäsenedut kehittyvät jatkuvasti. Tarjontaa (mm. lomat, hotellit, risteilyt, polttoaine, lehdet) kannattaa seurata aktiivisesti Pardian kotisivuilta osoitteessa www.pardia.fi.

Henkilöstönedustajille (luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut ja edustajat yhteistoiminnassa) suunnatusta edunvalvontakoulutuksesta löytyy ajantasainen tieto erillisestä liitteestä.

Työttömyyskassa Statian jäsenenä olet oikeutettu ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan sekä muihin työttömysskassan etuisuuksiin.

Eläkeläisjäsenet saavat jäsenetupaketin vuosittain perittävällä palvelumaksulla.

Lisätietoa jäseneduista saat Pardian kotisivuilta. Jäsenetuvakuutusten sisältö ja muut vakuutusedut löytyvät osoitteesta www.if.fi/pardia.

 

 

Jäsenrekisterissä olevat yhteystiedot kannattaa pitää ajantasaisina, koska monet jäsenedut (mm. jäsenkortti/vakuutuskortti ja kalenteri) postitetaan suoraan kotiosoitteeseen jäsenrekisterin tietojen perusteella. Jokainen voi itse tarkistaa ja päivittää yhteystietojaan sähköisesti.

Jäsenrekisteri palvelee

Jäsenyyteesi liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä jäsenrekisteriin joko sähköpostitse rekisteri(at)pardia.fi tai puhelimitse ma-ti klo 10-12 ja ke-to klo 12-14 p. 045 7731 0446.

Jäsenrekisterisihteeri ja työttömyyskassa-asiamies
Merja Lintoja
merja.lintoja(at)pardia.fi

 

 

 

Päivitetty: 2018