Vallan liepeissä
Yksinäisen ratsastajan aika on ohi - liity sinäkin joukkoon!
Luotu kulkemaan
Kurkistus tulevaan

Uutisia

Iloisin mielin kohti uutta

4.12.

Pardian edustajakokous 27.11.2018 nimesi edustuksen Ammattiliitto Pron hallintoelimiin jäljellä olevaksi edustajakokouskaudeksi. ProUnionista hallituksen jäseneksi tulee Aila Järveläinen sekä edustajistoon Airi Luukkonen ja Marjaana Turtia.

ProUnioni Ammattiliitto Pron jäseneksi

16.11.

Pron hallitus hyväksyi ProUnionin jäsenhakemuksen kokouksessaan 15.11.2018. ProUnionin tavoin valtaosa Pardian jäsenjärjestöistä ja niiden jäsenyhdistyksistä siirtyy Pron jäseniksi vuoden 2019 alusta ja Pardia tullaan purkamaan. Uudistuksen ajurina on ollut yksi asia: Entistä parempi edunvalvonta jäsenille ja vahvan kokonaisuuden mahdollisuudet kehittää jäsenpalveluja uudelle tasolle.

Ajankohtaista Pardiasta

Lähetä sähköinen joulukortti

14.12.2018

Pardian kotisivuille on päivitetty jouluisia e-kortteja, joita voit lähettää milloin vain.

Pardia-Pro yhdistyminen: Jäsenen tietopaketti yhdistymisestä

14.12.2018

Tietopaketti Prohon siirtyvälle jäsenelle: Pardia-Pro yhdistyminen – mitä se on? on päivitetty 27.11.2018 versiosta kassojen osalta. Lisäksi tietopaketti on käännetty ruotsiksi.

Julkisen alan työntekijät kokevat työnsä merkitykselliseksi - voimavarat muutosten kohtaamiseen heikentyneet

14.12.2018 Valtio

Keva selvitti koko julkisen alan eli kuntasektorin, valtion virastojen ja evanke­lis-luterilaisen kirkon henkilöstön työoloja ja työhyvinvointia sekä työkyvyn johtamista ja työterveysyhteistyötä kahdessa eri tutkimuksessa.

Päivitetty: 2018