Yhteistyökumppanit

Aktiivi-Instituutti

Aktiivi-Instituutti on työelämän koulutus- ja kehittämiskeskus, jonka omistavat Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:hon kuuluvat toimihenkilöliitot. Sen koulutustilat sijaitsevat Helsingin keskustassa Mikonkadulla. Aktiivi-Instituutissa koulutetaan ammattijärjestöjen toimi- ja luottamushenkilöitä, työpaikkojen henkilöstön edustajia sekä muita ay-aktiiveja omaan työpaikkaan, työmarkkinoihin, työympäristöön ja työhyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Lisätietoja Aktiivi-Instituutista löydät sen kotisivuilta.

TJS Opintokeskus

TJS Opintokeskus on koulutus- ja palveluorganisaatio, joka tukee toimihenkilöiden osaamisen kehittämistä. TJS tarjoaa koulutus-, kulttuuri- ja kehittämispalveluja sekä välittää liittojen ja yhdistysten omalle koulutustoiminnalle valtion taloudellista TJS-tukea. TJS Opintokeskusta ylläpitää Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliitto ry, jonka jäseniä ovat Akava ja STTK.

Lisätietoja TJS Opintokeskuksesta löydät sen kotisivuilta

STTK:n koulutusverkosto

STTK:n koulutusverkosto on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n liittojen, Aktiivi-Instituutin, Helsingin Aikuisopiston ja TJS Opintokeskuksen muodostama verkosto, jonka tehtävänä on yhteistyössä suunnitella ja toteuttaa uusia koulutustuotteita.

Päivitetty: 2.1.2017/rni