Miten kirjaudun?

PardiaPlus-jäsensivuille ja sähköiseen asiointiin pääset klikkaamalla sivun oikeassa yläreunassa olevaa Kirjaudu PardiaPlus-jäsensivuille -painiketta. Tutustu alla oleviin kirjautumisohjeisiin.

Jos käytössäsi on aktiivinen VPN-yhteys, se todennäköisesti estää kirjautumisen. Kokeile silloin katkaista yhteys.

Jos kirjautuminen ei yrityksistä huolimatta onnistu, ota yhteyttä Pardian jäsenrekisteriin tällä lomakkeella tai puhelimitse numeroon 045 7730 1899.

Ensimmäinen kirjautuminen

Järjestelmä kysyy sinulta käyttäjätunnusta ja salasanaa.

Käyttäjätunnus on sekä ensimmäisellä kirjautumiskerralla että jatkossakin oma jäsennumerosi, joka on jäsenkorttisi alalaidassa
(1-6 numeroa). Ks. myös oheinen kuva. Salasana on ensimmäisellä kirjautumiskerralla henkilötunnuksesi 6 ensimmäistä numeroa (ppkkvv).  Järjestelmä vaatii sinua muuttamaan salasanan toiseksi heti ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Uuden salasanan tulee sisältää 5-12 merkkiä. Salasana kannattaa tästä syystä miettiä jo etukäteen. Huomaa myös, että isoilla ja pienillä kirjaimilla on salasanassa merkitystä.

Ensimmäinen kirjautuminen voi olla PardiaPlus-jäsensivuille tai jäsenjärjestösi omille jäsensivuille, jos ne sivut ovat tässä samassa järjestelmässä (Alkoholialan toimihenkilöt, , ProUnioni, STEKA, THHL).

Seuraavat kirjautumiskerrat

Jatkossa kirjaudut järjestelmään käyttäjätunnuksella, joka on jäsennumerosi ja itse antamallasi salasanalla. Salasanan voit muuttaa tarpeen mukaan uudelleenkin.  

Tarkista yhteystietosi

Kirjautumisen jälkeen pääset PardiaPlus-palveluihin. Valikossa olevasta Sähköinen asiointi -painikkeesta pääset tarkistamaan ja tarpeen mukaan muuttamaan mm. jäsenrekisterissämme olevia yhteystietojasi. Sähköpostiosoitteesi ja gsm-numerosi oikeellisuus ovat erittäin tärkeitä siksi, että voit saada unohtuneen salasanasi vaivattomimmin haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiosoitteiden ja gsm-numeroiden haluaisimme olevan ensisijaisesti sellaisia, joihin haluatte Pardian ottavan teihin yhteyttä.

Saa vaivata - järjestelmä antaa uuden salasanan unohtuneen tilalle

Jos salasana pääsee unohtumaan, uusi salasana lähetetään sähköpostiisi tai tekstiviestillä.

Uuden numeroita ja kirjaimia sisältävän salasanan antaa kone, ei ihminen. Voit siis ilman suurempia tunnontuskia vaivata sitä aina tarpeen tullen. 

Jäsenkortti on voimassa vuoden 2017 loppuun saakka.   

Kirjautumisohje, jos kuulut seuraaviin jäsenjärjestöihin

  • METO
  • RIA
  • SKL
  • SLPL
  • SPAL
  • TTT
  • Tehy, MPHL
Päivitetty: 27.01.2016/rni