Jäsenyydestä

Jäsenyys ja jäsenmaksu

Jäsen kuuluu Pardian jäsenjärjestön tai -jäsenyhdistyksen kautta.

Jäsenmaksut vaihtelevat jäsenyhdistyksittäin. Kysy oma jäsenmaksusi omasta jäsenyhdistyksestäsi tai Pardian jäsenrekisteristä.

Eläkkeellä olevan jäsenmaksu

Jäsen kuuluu Pardiassa eläkeläisjäseneksi jäätyäänkin jäsenjärjestöön tai -yhdistykseen. Yhtä yhtenäistä jäsenmaksua eläkeläisille ei ole, sillä osa jäsenjärjestöistä ja -yhdistyksistä veloittaa tällä hetkellä 60 euroa/vuosi ja osa enemmän tai vähemmän.

Tähän eläkkeellä olevan jäsenen jäsenmaksuun (60 euroa) kuuluu jäsenvakuutus 68-vuotiaaksi asti. Voit myös tilata jäsenkalenterin. Lisäksi jäsen saa voimassa olevat Pardian hotelli- ja risteilyalennukset, polttoainealennukset ja vastaavat jäsenkorttia vastaan. Tarkemmat tiedot jäseneduista löytyvät Pardian kotisivuilta.

Osalla jäsenjärjestöistä ja -yhdistyksistä on myös joitakin lisäetuja jäsenille.

Tarkista palkkalaskelmasta jäsenmaksuperintä

Muista tarkistaa palkkalaskelmastasi, että sinulta on peritty jäsenmaksu. Erityisen tärkeää on tehdä tarkistus silloin, kun työpaikkasi vaihtuu esimerkiksi organisaatiomuutoksessa. Kun työnantaja vaihtuu, joudut tekemään uuden valtakirjan.

Ilmoita jäsenrekisteriin muutokset

Yhteys- ja työpaikkatietojen ylläpitäminen tapahtuu helpoimmin, kun kirjaudut www.pardia.fi sivuston ylälaidassa olevasta linkistä Sähköiseen asiointiin (kirjautumisohje).

Muut muutokset, kuten jäsenmaksujen suuruuteen vaikuttava jäsenlajin muuttuminen (esim. äitiysloma, palkaton vapaa, eläkkeelle siirtyminen), voit antaa jäsentietojen muutoslomakkeella.

Huomaa kuitenkin, että työnantajan vaihtuminen edellyttää työnantajaperinnässä uutta valtakirjaa.

Päivitetty: 3.1.2017/rni