Osoitemuutokset sekä muut yhteys- ja työpaikkatietosi voit muuttaa vaivattomasti siirtymällä Pardian sähköiseen asiointiin (sähköinen asiointi jäsenrekisterin kanssa). Huomaa kuitenkin, että muutokset eivät näy tiedoissasi heti.
Allergioita ja erikoisruokavalioita lukuunottamatta muutokset edellyttävät, että jäsenrekisteri käsittelee ja hyväksyy muuttamasi tiedot. Sähköisen asioinnin ilmoitus: "Tekemäsi muutokset odottavat käsittelyä", tarkoittaa juuri tätä. Muutokset käsitellään jäsenrekisterissä muutosta seuraavan työpäivän aikana.

 

 

Jäsentietojen muutoslomake


Yhteys- ja työpaikkatietojen ylläpitäminen tapahtuu helpoimmin, kun kirjaudut sivuston ylälaidassa olevasta linkistä PardiaPlus-jäsensivuille ja klikkaat Sähköinen asiointi -painiketta.

Muut muutokset kuten jäsenmaksujen suuruuteen vaikuttava jäsenlajin muuttuminen (esim. äitiysloma, palkaton vapaa, eläkkeelle siirtyminen) voit antaa tällä lomakkeella. Huomaa kuitenkin, että työnantajan vaihtuminen edellyttää työnantajaperinnässä uutta valtakirjaa. Valtakirjalomakkeen tai linkin jäsenjärjestösi valtakirjaan löydät Jäsenjärjestöt -osiosta.

Tällä lomakkeella muutoksia voi tehdä vain ne jäsenet, joiden jäsenjärjestö näkyy lomakkeen Jäsenjärjestösi-kohdan valintalistasta.

Huom! Varmista, että sinulla on rekisterissä toimiva sähköpostiosoite ja gsm-numero jäsenlajimuutoksen aikana tai eläkkeelle siirtyessäsi. Anna tiedot alla oleviin kenttiin, jotka ovat pakollisia kenttiä. Mikäli sähköpostiosoitetta tai gsm-numeroa ei ole käytössäsi, kirjoita kenttiin teksi "ei ole"

Perustiedot

*
*
*
*
Yllä antamasi sähköpostiosoite ja gsm-numero päivitetään jäsenrekisteriin. Saat mm. tähän sähköpostiosoitteeseen unohtuneen salasanan ja saman myös tekstiviestinä gsm-numeroosi.

Jäsenmaksumuutos


Eläkeläisjäsenyys

Mikäli eläkkeelle siirtyessäsi haluat säilyttää liiton ja yhdistyksen jäsenyyden ja jäsenedut, ruksaa alla oleva kenttä.

Työpaikkatietojen muutos

Muutoksen alkaminen ja päättyminen

*

Lomakkeen tiedot tuhotaan viimeistään kuuden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Päivitetty: 8.4.2015/rni