Risteilyalennukset

Eckerö Line

Eckerö Line myöntää 10 – 15 % alennuksen päivän risteily- ja reittihinnasta ajalla 1.1.2017 – 28.2.2018.

Vertailuhinta normaaliin ja jäsenetuhintaan näkyy euroina varauspäivän kohdalla. Etu 10-15% lasketaan aina jo muutenkin edullisesta online-päivän hinnasta.

Tarkemmat tiedot ja varaukset:

www.eckeroline.fi/pardia
 

Tallink ja Silja Line

Tallink Silja ja Club One tarjoavat Pardian jäsenille mahdollisuuden liittyä Club One -jäseneksi veloituksetta, suoraan kanta-asiakasohjelmamme keskimmäiselle Silver-tasolle. Silver-tason etuihin kuuluu mm. jopa 20 % perusalennus tietyistä normaalihintaisista tuotteistamme.

Lisätiedot ohjelmasta ja kaikista kanta-asiakkuuden eduista osoitteessa www.clubone.fi.

Liity nyt Club One -asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen Liittyminen tapahtuu Pardian sopimusetunumerolla 10544.

Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, sinut siirretään Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusetunumeron sähköpostitse osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, näin sinut rekisteröidään sopimusetuasiakkaaksi ja sinulle postitetaan tarvittaessa Silver-tason kortin. Huomioithan, että etu on henkilökohtainen ja kertaluonteinen. Silver-taso on voimassa 12 kk, lisätietoa tasomääritelmistä www.clubone.fi.

Matkojen hintatiedot ja varaukset: Puh. 0600 152 68, ma-pe 8-21, la 9-18, su 10-18(1,75 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm).
www.clubone.fi

 

Viking Line

STTK:n liitoille yhteisestä Viking Linen ekstranetistä löytyvät kaikki ajankohtaiset edut ja tarjoukset, kokousmatkat kanta-asiakkaan hinnalla sekä  jäsenedut jäsenille.  Muista mainita varausta tehtäessä kunkin tuotteen tuotetunnus.

Varaukset:
Viking Line, myyntipalvelu (klo 07.30-21.00) p. 0600-41577 (1.64 /puhelu + pvm) tai matkatoimistot

Ekstranetistä löytyvät myös kaikkien liittojen asiakasnumerot, joita tarvitaan kokous- ja ryhmämatkaa varattaessa. Jäsenten omissa matkoissa asiakasnumeroa ei tarvitse käyttää.

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja:
Varpu Lepola
Koulutussuunnittelija
varpu.lepola(at)pardia.fi
p. 075 324 7552