Polttoainealennukset

Teboilin jäsenkorttialennuksia 2017

Oy Teboil Ab myöntää liittomme jäsenkortilla seuraavat alennukset:

  •  Bensiini ja dieselöljy - 2,1 snt / litra
  •  Voiteluaineet - 10 % (alle 10 litran astiat)
  •  Autokemikaalit - 5 %
  •  Pesut  - 5 %
  •  Nestekaasu  - 5 % (täyttö) 

 Polttoaine-edut saa yli 300:lta Teboilin huolto- ja automaattiasemalta sekä muut tuote- ja palveluedut yli 150 Teboil-huoltoasemalta.

- Halusimme luoda yhdessä Teboil-kauppiaiden kanssa jäsenkorttia käyttäville kanta-asiakkaillemme selkeän ja tuntuvan etupaketin tuotteista, joita autoilija enimmäkseen tarvitsee, kertoo Teboilin korttiyksikön päällikkö Tapani Tanhuanpää

Oy Teboil Ab on Suomen toiseksi suurin öljy-yhtiö, joka harjoittaa öljy- ja energiatuotteiden markkinointia, myyntiä ja jakelua. Yhtiöllä on valtakunnallisesti kattava lähes 550 liikepaikan huoltamo-, automaatti- ja D-automaattiverkosto.                       

Oy Teboil Ab

Pardian jäsenkorttia näyttämällä saat suoraan alennusta Teboil-asemilta. Teboil-tunnus näkyy jäsenkorttisi magneettijuovalla.

Alennusta saat näyttämällä Pardian jäsenkorttia kassalla tai syöttämällä sen automaattiin ennen maksamista.

Pardian jäsenenä voit hakea myös Teboilin maksuaikakorttia, jolla saat alennusta 2,2 senttiä/litra bensiinistä ja dieselöljystä sekä voiteluaineista 10% ja nestekaasusta 5%. Lasku lähetetään kerran kuukaudessa. Tilinhoitomaksu on 1,35 euroa ja se veloitetaan vain, jos on laskutettavaa. Lisätietoa Teboil-korttipalvelusta,
puh. 0204 700 911, www.teboil.fi.

Teboil Express -automaattiasemilla em. sopimusalennuksia ei myönnetä, koska hinnoittelun perusteena on pysyvästi edullinen hintataso ja bensiinejä ja dieselöljyä saa nettohinnoin läpi vuorokauden.

Lisätietoja:
Timo Nousianen
järjestöpäällikkö
timo.nousiainen(at)pardia.fi
p. 040 533 2255