1.askel hyvinvointijaksot - tuetut lomat

 

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT tarjoaa hyvinvointia Sinulle ja perheellesi. Nyt haussa kevät ja kesä 2017!


1.askel -perhejaksot

PHT haluaa kannustaa niin aikuisia kuin perheitä huolehtimaan omasta terveydestä, löytämään mieleiset tavat liikkua ja elää terveellisemmin.

Työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on haasteellista ja yhteistä aikaa arjessa on vähän. Aikaa ja mahdollisuuksia liikunnalle, yhteisille harrastuksille ja ruokailuhetkille on harvoin.

PHT:ssä halutaan edistää lapsiperheiden hyvinvointia ja arjessa jaksamista. Tarjoamme yhdessäoloa perheiden kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävillä 1.askel-hyvinvointijaksolla. Haettavien jaksojen ohjelmasisältöihin ja ajankohtiin tutustumalla löydät perheellesi mieluisimmat vaihtoehdot.

  • 10–15 perhettä osallistuu kullekin jaksolle, perheessä mukana yksi tai useampi alle 17-v. lapsi
  • Majoitus perhehuoneessa täysihoidolla + ohjelma
  • Ohjelma liikunnallinen, virikkeellinen, elämyksellinen terveisiin elintapoihin kannustava

Hinnat perhejaksoille

Aikuisilta 125 €/aikuinen / 5 vrk, lapset 6-16 v. 75 €/lapsi / 5 vrk, alle 6-vuotiaat lapset 0 € / 5 vrk ja työtön/lomautettu aikuinen 62,50 € /5 vrk. Sis. ohjelman sekä perhemajoituksen täysihoidolla.


Tarkemmat ohjeet PHT:n kotisivuilta. Luettelo jaksoista löytyy PHT:n kotisivuilta.

 

Aikuisille tarjolla uusia hyvinvointijaksoja

1.askel aikuisille- hyvinvointijaksot suuntautuvat vuonna 2017 työsuhteiden ulkopuolisiin tai niiden välissä oleviin, työikäisiin henkilöihin. Tavoitteena on löytää uusia keinoja työikäisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen ja terveyttä uhkaavien sairauksien ennaltaehkäisemiseen.

Kolmiosaisen kurssikokonaisuuden aikana osallistujat oppivat tunnistamaan arvostamiaan ja itselle tärkeitä asioita, mutta myös epämiellyttäviä tunteita ja ajatuksia, jotka estävät heitä muuttamasta elintapojaan.
 

Haussa aikuisten jaksot eri teemoilla

Kesto 4 vrk + 2 vrk tai 3 vrk + 3 vrk 12–20 henkilön ryhmissä

Mitä maksaa?

100 €/hlö/ 4 vrk:n pääjakso

(75€/hlö/3 vrk:n pääjakso)

50 €/hlö/2 vrk:n seurantajakso

(75€/hlö/3 vrk:n seurantajakso)

työtön/lomautettu:

50 € / 4 vrk:n pääjakso

(37,50 €/ 3vrk:n pääjakso)

työtön/lomautettu:

25 € / 2 vrk:n seurantajakso

(37,50 €/ 3 vrk:n seurantajakso)

Sisältäen ohjelman sekä majoituksen yhden hengen huoneessa täysihoidolla.

Valintaperuste

Valinnat tehdään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein (laki raha-automaattiavustuksista § 15).

Aikuisten jaksot löytyvät PHT:n kotisivuilta.

Lisätietoa: PHT:n kotisivut, PHT:n neuvontapuhelin, p. 020 144 1318 ma-pe klo 9–10 ja 13–15 tai sähköposti, asiakaspalvelu(at)pht.fi.

Valinnassa noudatetaan sosiaali- ja terveysministeriön ja Veikkauksen ohjeita. Lomajärjestö valitsee tuen saajat ja ilmoittaa hakijalle päätöksestä.

Järjestämme yhteistyössä Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n kanssa perheiden hyvinvointijaksoja/perheviikkoja. PHT vastaa osallistujavalinnoista jaksoille sekä perheviikon/hyvinvointijakson järjestelyistä. Hakeminen ja valituksi tuleminen eivät edellytä ammattiliiton jäsenyyttä.

Lue lisää PHT:n kotisivuilta.

Haku pilottijaksoille on päättynyt

Haku 1.askel pysyvään muutokseen pilottijaksoille on päättynyt ja kutsut pilottijaksoille valituille henkilöille on lähetetty.

PHT totettaa pilottijaksoja syksyn 2016 ja kevään 2017 aikana, jonka jälkeen se arvioi, onko toiminta tuloksellista ja ryhtyykö PHT järjestämään toimintaa.
 

Päivitetty: 7.8.2017/rni