Pardia ja vaalituki

Pardia osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun ja on säännöllisesti yhteydessä eri poliittisiin puolueisiin ja päätöksentekijöihin. 

Pidämme vaaleja ja vaaleissa äänestämistä esillä kotisivuilla ja somessa. Meille on tärkeää, että vaaleissa äänestetään ja käytetään äänioikeutta. Meille on tärkeää, että pardialaiset ovat mukana vaaleissa.

Lähtökohtana on, että Pardia ei tue poliittisia puolueita tai ehdokkaita/jäseniä rahalahjoituksin.

Osallistumme vuosittain useisiin seminaareihin (yleensä osallistuja/seminaari), joita järjestävät poliittiset puolueet tai muut merkittävät yhteiskunnallisesti vaikuttavat tahot, kuten keskusjärjestömme STTK tai Elinkeinoelämän keskusliitto EK.

Olemme antaneet ja annamme ehdokkaana oleville jäsenillemme jatkossakin mahdollisuuden esittäytyä kunnallisvaalien, eduskuntavaalien ja EU-vaalien yhteydessä kotisivuillamme ja/tai jäsenlehdessämme. Mahdollisuutta käytti esim. viime kuntavaalien yhteydessä runsas 150 pardialaista. Emme tue yksittäisiä ehdokkaita, jäseniä tai puolueita vaalien yhteydessä raha- tai muilla lahjoituksilla.

Kotisivuilta löytyy ehdokaslistojen vahvistamisen jälkeen ohjeet siitä, kuinka sivuille saa kuvansa, esittelytietonsa ja linkityksensä esim. omille kotisivuille, blogeihin ja vastaaviin. Saatamme laittaa sinne myös ehdokkaille kysymyksiä, joihin ehdokas voi halutessaan vastata. Mikäli keskusjärjestömme STTK julkaisee tietoja omilla kotisivuillaan, niin välitämme meille tulleet tiedot myös heille.

On mahdollista, että omalla jäsenjärjestölläsi on myös erilaisia tukimuotoja, joten ole yhteydessä myös sinne.

Lisätietoja:
viestintäpäällikkö
Riitta Nieminen
gsm 040 773 6591
sp. riitta.nieminen(at)pardia.fi

Päivitetty: 20.12.2016/rni