Jäsenristeily

Tervetuloa Alkoholialan Toimihenkilöt ry:n jäsenristelylle!

Yhdistys järjestää jäsenristeilyn Tallinnaan 3. - 4.2.2019 Tallink Siljan M/S Europalla.  Etusijalla ovat työssäkäyvät jäsenet. Risteilyllä on mahdollisuus tutustua muihin yhdistyksemme jäseniin sekä viettää rentouttavaa aikaa yhdessä!

Myös eläkeläiset ovat tervetulleita mukaan. Yhdistys tarjoaa heille sunnuntaina illallisen juomineen sekä maanantain buffetlounaan. Eläkeläiset maksavat siis risteilyn ja maakuljetuksen itse. A2-hytissä risteilyn hinta on 52 euroa.

Kuinka ilmoittaudut?

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Matkavekan kotisivujen kautta. (Linkki Matkavekan ilmoittautumislomakkeelle.)  Matkavekka vahvistaa tilauksesi 2 arkipäivän kuluessa rekisteröintilaskulla, joka sisältää omavastuuosuuden 25 e/hlö.  Lasku erääntyy 7 vrk varauksesta. Jos ilmoitat koko hytin, itsesi ja hyttikaverin, saat yhteislaskun. Yhdistys ei lähetä erillistä kutsua risteilylle, vaan Matkavekan osallistumisvahvistus riittää. Laita se siis talteen.

Risteilyn ajankohta – tule hyvissä ajoin satamaan

Laivan lähtöaika Helsingin Länsiterminaali 1:sta (osoitteessa Tyynenmerenkatu 8) on sunnuntaina 3.2.2019 klo 18.30. Saat liput Matkavekan lähtöselvityksestä, joka löytyy 1.kerroksesta (portaiden takana aulasta) ja on avoinna klo 16.30 lähtien. Laivaan pääsee sisälle noin klo 17.00. ATH:n oma ohjelma alkaa laivan kokousosastolla kello 18.30. Ennen ohjelmaa on tarjolla pientä purtavaa. Tule siis hyvissä ajoin paikalle. Laiva lähtee satamasta kello 18.30.

Tallinnassa voi käydä maanantaina klo 8.00-12.00 välisenä aikana. Kotimatka alkaa kello 12.30 ja laiva saapuu takaisin Helsinkiin klo 16.00.

Risteilyllä tarvitaan passi tai 1.3.1999 jälkeen myönnetty kuvallinen henkilökortti (ei ajokortti). Lisätietoja matkustusasiakirjoista poliisin kotisivuilta.

Risteilyn ohjelma

Varustamon järjestämän ohjelman ohella Alkoholialan Toimihenkilöyhdistyksellä on myös sunnuntaina omaa ohjelmaa. Risteilyn avaa puheenjohtaja ja yhdistyksen hallitus ja luottamusmiehet esittäytyvät.  Tutustu risteilyohjelma luonnokseen.

Ruokailu ja aamiainen

Risteilyn sisältyvät sunnuntain kokoustilamme yhteydessä oleva kahvibuffet sekä kolmen ruokalajin á la carte-illallinen juomineen. Maanantaina nautimme meriaamiaisen ja paluumatkalla buffetlounaan.

Kustannukset

Risteilyn omavastuuosuus on 25 euroa. Hinta sisältää ym. ruokailujen lisäksi liitäntäkuljetukset (katso alla). Huomaa kuitenkin peruutusehdot.

Voit halutessasi ottaa myös yhden hengen hytin, jonka lisämaksu on 32 e/hlö.

Risteilylle voi ilmoittautua yksin tai hyttikunnittain

Majoitumme A-luokan kahden hengen hytteihin. Jos tiedät jo hyttikaverisi, niin huomaa, että ilmoittautumislomake täytetään hyttikohtaisesti. Varaudu siis laittamaan myös muiden hyttiin tulijoiden nimet kaavakkeelle sekä syntymäajat muodossa ppkkvv. (Voit myös ilmoittaa ne myöhemmin). Välitäthän saamasi vahvistuksen ja kohdekuvauksen myös muille samalla varauksella oleville.
Matkavekka varaa kahden hengen hytteihin myös mies- ja naiskiintiöitä, joten voit siis ilmoittautua yksinkin.

Liitäntäkuljetukset

Matkustustavan ja matkalippujen valinnassa tulee noudattaa kohtuulliseksi katsottavaa, edullisinta vaihtoehtoa (juna 2 lk, linjaauto, halpalennot).

Bussiliput: Bussiliput tulee ostaa joko Matkahuollosta tai suoraan bussista jolla matkan suorittaa. Bussilipun hinnan matkustaja veloittaa tilaisuuden järjestäjältä matkalaskulomakkeella. Liitä matkalaskuun kuitit.

Junaliput: Jos tulet risteilylle junalla osta lippu itse mahdollisimman hyvissä ajoin. Junalipun hinnan voit velottaa tilaisuuden järjestäjältä matkalaskulomakkeella. Liitä matkalaskuun kuitit.

Lentoliput: Jos tulet risteilylle lentäen osta lippu itse mahdollisimman hyvissä ajoin. Lentohinnan voit velottaa tilaisuuden järjestäjältä matkalaskulomakkeella. Liitä matkalaskuun kuitit. Lentäminen on mahdollista Lapin ja Oulun alueelta. / Lentomatkat korvataan vain, mikäli matka yhteen suuntaan muilla kulkuneuvoilla kestäisi yli 4 tuntia (matka-aika alkaa heti kotoa lähdettäessä). Lentomatkoissa on hyödynnettävä mm. tarjoukset ja halpalentoyhtiöiden tarjonta.  Mikäli löydät julkiselle liikenteelle hinnaltaan kilpailukykyisen lennon muualta Suomesta kuin yllämainituilta alueilta ota yhteyttä lentoluvan saamiseksi etukäteen puheenjohtaja Riina Väntsiin (riina.vantsi (at) alko.fi).

Taksi: Yhdistys ei pääsääntöisesti korvaa taksikuluja. Mikäli tarvitset taksia, niin taksin käyttöluvan saamiseksi ota yhteyttä etukäteen puheenjohtaja Riina Väntsiin (riina.vantsi (at) alko.fi).

Peruutusehdot

Risteily matkoineen sekä ohjelmaan merkittyine ruokailuineen maksaa jäsenille 25 euroa ja eläkeläisjäsenille 52 euroa. Jos matka peruutetaan ei omavastuuosuutta palauteta. Mikäli matkan peruutus tapahtuu 11.1.2019 jälkeen ilman lääkärintodistusta, osallistuja joutuu maksamaan peruutuksesta aiheutuvat kaikki matkan todelliset kulut (128e/hlö A2-hytissä sekä A1-hytissä 160 e).

Mikäli et pääse risteilylle, niin ilmoita asiasta suoraan Matkavekkaan mahdollisimman hyvissä ajoin. Yhteystiedot löytyvät tilausvahvistuksesta.

Lisätiedustelut ja peruutukset Matkavekasta myös numerosta 020 120 4083.