Lm koulutukset

Alkoholialan Toimihenkilöt ry järjestää luottamusmieskoulutuksen 28.9.2017  Helsingin Pasilassa, Palkansaajajärjestö Pardian talossa,  Ravintola Pasilan Pöydän pienessä kabinetissa (ent. ravintola Maku) osoitteessa Ratamestarinkatu 11, 2. kerros. Koulutukseen voivat osallistua ATH:n luottamusmiehet, varaluottamusmiehet ja hallituksen varsinaiset jäsenet.

Koulutus on palkallinen ja yhdistys korvaa matkat yhdistyksen matkustussäännön mukaisesti. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevilla on lisäksi mahdollisuus majoitukseen kahden hengen huoneissa Cumulus City Kaisaniemi Helsinki-hotellissa.

Ilmoittautuminen 11.9. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään päivien lopullinen ohjelma, osallistujalista, kokousasiakirjat sekä matkustusohjeet.

***

27.9.2017 pidetään  hallituksen kokous, johon voivat osallistua vain varsinaiset hallituksen jäsenet. Yhdistys järjestää myös 27.9. iltatilaisuuden Pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen jäsenille, ja kutsuu myös kaikki luottamusmiespäiville osallistuvat mukaan jäsentilaisuuteen. Mikäli osallistut jäsentilaisuuteen käy ilmoittautumassa tapahtumaan erikseen täällä. Yhdistys järjestää tarvittaessa majoituksen pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuneille (katso ja täytä myös alla olevan lomakkeen kohta majoitus).


Henkilötiedot

*
*
*
*
*

Majoitus ja ruokailu

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.