Hae hyvinvointijaksoille

21.8.2018

PHT:n Pysyvä muutos- hyvinvointijaksot aikuisille ja perhejaksot loppuvuodeksi ovat haettavina.

Aikuisille Pysyvään muutokseen -jaksot

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ryon uudistanut aikuisten 1.askel-hyvinvointitoiminnan. Uusi Pysyvään muutokseen-hyvinvointijakso on tarkoitettu kaikille työikäisille, myös palkkasuhteessa oleville. Pysyvään muutokseen-jaksot panostavat työikäisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Kurssikokonaisuudet koostuvat kolmesta erillisestä lähijaksosta. Seurantajaksoilla on kaksi suuntautumisvahtoehtoa, LIIKE ja MIELI, joissa painottuu valintasi mukaan liikkuminen tai mielen taitojen oppiminen. Kurssilla saatujen oivallusten viemistä arkeen harjoitellaan lähijaksojen välissä ja ryhmän kanssa peilataan kokemuksia.

Jaksokokonaisuus on kolmivaiheinen 3 vrk + 2vrk + 2vrk, jolloin osallistuja ehtii viedä muutoksia arkeen pysyvästi. Oivallusten viemistä parempaan arkeen ehditään harjoitella ja ryhmän kanssa pääsee peilaamaan kokemuksia. Osallistujan psykologinen joustavuus kasvaa, mikä auttaa löytämään uudenlaisen suhtautumistavan omaan elämäntilanteeseensa ja tukee näin kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Lisätietoa jaksoista ja haku >>

www.pht.fi


1. askel perheille -hyvinvointijaksot

Erilaiset lajikokeilut, elämykset, pelit ja leikit ovat innostaneet liikkumista täysin harrastamattomatkin lapsia liikkumaan. Suuria onnistumisia on koettu, koko perhe on löytänyt yhteisen liikunnallisen harrastuksen ja säännöllisen liikkumisen osaksi jokapäiväistä arkea.
PHT haluaa edistää lapsiperheiden hyvinvointia ja arjessa jaksamista. Haettavien jaksojen ohjelmasisältöihin ja ajankohtiin tutustumalla löydät perheellesi mieluisimmat vaihtoehdot.
Haettavien jaksojen ohjelmasisältöihin ja ajankohtiin tutustumalla löydät perheellesi mieluisimmat vaihtoehdot.


• 10–15 perhettä osallistuu kullekin jaksolle
• Majoitus perhehuoneessa täysihoidolla + ohjelma
• Ohjelma liikunnallinen, virikkeellinen, elämyksellinen terveisiin elintapoihin kannustava

Lisätietoa jaksoista ja haku >>