Päivitä ajan tasalla olevat tiedot jäsenrekisteriin

23.11.2017

Oletko muuttanut kotia tai työpaikkaa? Jäätkö opinto- tai vanhempain vapaalle? Vaihtuiko sukunimesi tai sähköpostisi? Jos vastaat edes yhteen kysymykseen kyllä, niin päivitä tietojasi jäsenrekisteriin.

Kun haluat muuttaa rekisteritietojasi, käytä silloin Pardian sähköistä asiointimahdollisuutta tai anna muuttuneet tiedot rekisteriin jäsentietojen muutoslomakkeella. Jäsenrekisterin muutoslomakkeella voit kertoa meille enemmän tietoja kuin sähköisessä asioinnissa. Jäsenrekisterimme vahvistaa muuttuneet tiedot muutamien päivien kuluessa rekisteriin, joten tiedot näkyvät sinulle pienellä viiveellä.

Sähköiseen asiointiin kirjautuminen käy helposti. Käyttäjätunnuksesi on jäsennumerosi, joka löytyy jäsenkortista. Mikäli salasana on unohtunut, niin saat uuden konekielisen salasanan 24/7. Tämä edellyttää, että rekisterissä on ajan tasalla oleva sähköpostiosoite tai kännykkänumero, johon sen voi lähettää.

Eli jos kirjautuminen tai salasanan pyyntö ei onnistu, niin ota yhteyttä esimerkiksi palaute lomakkeella. Kirjautumisongelmissa muista kirjoittaa matkapuhelimesi numero sekä sähköposti (koti ja työ) lomakkeeseen! Palvelu nopeutuu huomattavasti, kun voimme olla sinuun yhteydessä.

Mukavaa kesän jatkoa!