Pardia-Pro yhdistyminen: Vakuutukset ja jäsenedut työikäisille

12.12.2018

Siirryn Pardiasta Prohon ja olen työiässä. Muuttuvatko vakuutukset?

Tämän artikkelisarjaan Pardia-Pro yhdistyminen on koottu yhdistymiseen liittyviä asioita jäsenille. Vastaavat tiedot löytyvät Pron kotisivuilta www.proliitto.fi.

Vakuutukset työikäisille

Pardian jäsenjärjestöistä Prohon siirtyvät varsinaiset, työikäiset jäsenet siirtyvät Pron nykyisen jäsenvakuutuksen piiriin 1.1.2019 alkaen. Vakuutuksessa ovat vakuutettuina 17-67-vuotiaat työssä käyvät ja työttömät tai muuten tilapäisesti ilman palkkaa olevat jäsenet (myös eläkeputkessa ja määräaikaisella eläkkeellä olevat) sekä opiskelijajäsenet. Lisätietoa >>

Prolla ei ole matkatavaravakuutusta. Tarkista omasta kotivakuutuksestasi sisältääkö se myös matkatavaravakuutuksen.

Mistä saan viisumi- ja vakuutustodistukset vuodenvaihteen yli sijoittuvilla matkoille?

Turvan ylläpitämälle Pron vakuutussivustolle on avattu sivu, josta palvelumaksun maksava jäsen saa tietoa matkustajavakuutuksen sisällöstä. Sieltä löytyy mm. vakuutusehdot ja tuoteseloste sekä matkavakuutustodistus, johon jäsen voi täydentää henkilötietonsa ja tulostaa todistuksen matkalle mukaan, jos ei ehdi saada jäsenkorttia ennen matkan alkua. Lisätietoa >>.

Lisätietoa (ja mm. matkavakuutus- ja viisumitodistus varsinaisille ja palvelumaksun maksaneille jäsenille) saat Turvan palvelunumerosta 01019 5110, asiakaspalvelu@turva.fi ja Turvan palvelutoimistoista.

Prohon siirtyvät pardialaiset jäsenet pyytävät todistuksia vuodenvaihteen yli ulottuville matkoille. Myös heillä tulee olla tällaisella matkalla kaksi vakuutustodistusta: tämän vuoden loppuun voimassa oleva nykyisen vakuutusyhtiön jäsen/matkavakuutuskortti tai matkavakuutustodistus sekä 1.1.2019 voimassaololla oleva Turvasta saatava matkavakuutustodistus. 1.1.2019 klo 00 jälkeen sattuvat vahingot menevät Turvan vakuutukseen.

Saanko alennusta henkilökohtaisista vakuutuksistani?

Pron jäsenenä saat alennusta omiin henkilökohtaisiin vakuutuksiisi Turvasta ja Ifistä. Lisää tietoa Turvan vakuutuksesta saat puh. 010 195 110, asiakaspalvelu@turva.fi tai turva.fi/pro.

Jäsenedut esitteestä tietoa jäseneduista >>

Liitteet