Pardian pieni kesämuistio, päivitys

6.7.2018 Päivitys 2.7.

Pardian toimiston kesä, STTK SuomiAreenalla – eikä unohdeta niitä jäsenten rahanarvoisia kesäetuja. Mukavaa kesää!

Pardian toimiston palvelee ensisijaisesti suorissa puhelinnumeroissa. Mikäli et tiedä, keneen voit ottaa yhteyttä, soita kesä- ja elokuussa klo 9.00–14.00 ja heinäkuussa klo 9.00–12.00 numeroon 045 7730 1899.

Ottaessasi yhteyttä Pardiaan palvelussuhteeseesi liittyvissä asioissa (esim. vuosilomaoikeus, matka-aika, työaika, etätyö, palkkaus) toivomme Sinun käyttävän lomaketta, jotta saamme oikeat tiedot alusta lähtien ja voimme olla Sinuun yhteydessä.

Jäsenyyteesi liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä jäsenrekisteriin joko sähköpostitse rekisteri(at)pardia.fi tai puhelimitse ma–ti klo 10–12 ja ke–to klo 12–14.

Sähköiset palvelumme toimivat 24/7. Tee jäsentietojen muutokset (esim. äitiysloma, palkaton vapaa, eläkkeelle siirtyminen, osoitemuutos) jäsentietojen muutoslomakkeella rekisteriin.  Tai tee yhteystietomuutokset sähköisessä asioinnissa (vaatii kirjautumisen, ohje). Saat unohtuneen salasanan tilalle uuden konekielisen.

Voit myös kysyä ja antaa sähköistä palautetta toimiston eri toimijoille.

Myös Pardian toimiston henkilökunta lomailee kesällä. Puramme sähköiset lomakkeet kiireellisyys- ja saapumisjärjestyksessä.

STTK keskustelee ja herättelee Suomi-Areenassa 18.7. ja 19.7.

STTK:n keskustelutilaisuus otsikolla Rakkautta vai piikkilankaa? käydään keskiviikkona 18.7. klo 16.00 Antinkatu 5:ssä, Pori. Lauteilla puhutaan rasimista, suvaitsevaisuudesta ja maahanmuutosta ja keskustelussa mukana ovat sisäministeri Kai Mykkänen, toimittajat Susani Mahadura ja Yagmur Özberg sekä Pakolaisavun toiminnanjohtaja Annu Lehtinen. Tilaisuudessa Antinkatu vitosessa on myös pienimuotoinen valokuvanäyttely. Tervetuloa kuulolle, ei ennakkoilmoittautumista!

STTK:n nuorille suunnattu tapahtuma SPEED PITSCHING on torstaina 9.7.2018 klo 11.00-13.00, Opiskelijatalo Saikku, Pori. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen.

STTK on kevään aikana nostanut julkiseen keskusteluun nuoria koskevia aiheita, kuten nuorten työelämätiedon lisääminen, opinto- ja uraohjauksen kehittäminen, oppivelvollisuusiän nostaminen sekä nuorten syrjäytyminen.

Kutsumme sinut kertomaan ideoita ja ajatuksia siitä, mitä tärkeitä aiheita STTK:n kannattaisi jatkossa nostaa esiin.

Kanssanne keskustelemassa ovat Antti Palola, puheenjohtaja, STTK, Hanna Turpeinen, puheenjohtaja, STTK-Opiskelijat, Millariikka Rytkönen, puheenjohtaja, Tehy, Marja-Liisa Rajakangas, johtaja, STTK sekä Taina Vallander, johtaja, STTK.

Tervetuloa speed pitchaamaan*! Pitchaus eli hissipuhe. Pitchin tarkoitus on herättää kuulijoissa kiinnostus esiteltävää asiaa kohtaan ja vakuuttaa heidät asian vahvuuksista. (Wikipedia)

Rahanarvoisista jäseneduista löydät yhteenvedon 31.5. uutisesta >>