Neuvottelu-uutinen (1.2.): Yliopistoneuvottelut jatkuvat tiistaina 6.2.

1.2.2018 Neuvottelu-uutinen, yksityiset alat

Palkansaajajärjestöt ja yliopistotyönantajia edustava Sivistystyönantajat jatkavat tiistaina 6. helmikuuta neuvotteluja yliopistojen uudesta työehtosopimuksesta.

Tarkoituksena on jatkaa 31.1. kesken jääneen palkkausjärjestelmän ja tekstikysymysten käsittelyä.

Kuten eilen neuvottelu-uutisessa kerrottiin, niin palkankorotuksia koskeva keskustelu ei ole vielä lainkaan käynnistynyt.

Tilannetta arvioidaan perjantaina 2.2. YHL:n ja Pardian hallintoelimissä.

Pardian neuvottelijoina ovat lakimies Ira Kyntäjä sekä pardialaisen Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto YHL:n puheenjohtaja Satu Henttonen.

Yliopistojen työehtosopimus neuvotellaan Sivistystyönantajat ry:n kanssa. Muita pääsopijajärjestöjä ovat Palkansaajajärjestö Pardian lisäksi Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry ja Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL.

Lisätietoja: Pardian lakimies Ira Kyntäjä, ira.kyntaja(at)pardia.fi, YHL:n puheenjohtaja Satu Henttonen, satu.henttonen(at)yhl.fi

Neuvottelu-uutiset yksityisiltä aloilta löytyvät kotisivujen Ajankohtaista-palstalta uutisvirrasta ja myös kootusti kohdasta www.pardia.fi > viestintä > neuvottelu-uutiset. Uutisoinnissa käytössä myös Facebook ja Twitter.