Teemu Kotkanoja aloitti Pardian lakimiehenä

3.1.2018

Kotkanoja on jo tuttu osalle pardialaisista, sillä hän toimi aiemmin TTT:n lakimiehenä.

- Olen Teemu Kotkanoja, 33-vuotias oikeustieteen maisteri ja olen kotoisin Oulusta. Vuodesta 2009 lähtien olen asunut Helsingissä. Työhistoriaani sisältyy rahoitus- ja perintäalan tehtäviä sekä asianajotoimintaa. Vuodesta 2013 lähtien olen työskennellyt työttömyysturvaan ja työoikeuteen liittyvissä tehtävissä valtiolla ja sekä ammattijärjestöissä.

Viimeisen kahden vuoden ajan Kotkanoja oli lakimiehenä Pardiaan kuuluvassa Tekniikan ja Tiedon Toimihenkilöt TTT:ssä. Suuri osa Pardian jäsenjärjestöistä ja -yhdistyksistä sekä näiden toimijoista ovat jo tuttuja yhteistyökumppaneita.

- Haluaisin myös vastaisuudessa pyrkiä syventämään edelleen osaamistani sopimus- ja neuvottelutoiminnassa sekä ylläpitää välitöntä yhteistyötä jäsenjärjestöjen ja -yhdistysten toimijoiden kanssa.

- Yhteistyö ja jäsenten edunvalvonta ovat mielestäni ay-toiminnan keskeisimmät kulmakivet ja mielestäni on tärkeää pitää huolta näiden kahden elementin toimivuudesta ja toteutumisesta myös jatkossa. Parhaiten se onnistuukin toimivan yhteistoiminnan kautta Pardian toimiston ja jäsenjärjestöjen ja -yhdistysten välillä.

Kotkanoja on vastuuasiamiehenä työ- ja elinkeinoministeriön, liikenne- ja viestintäministeriön sekä ympäristöministeriön hallinnonaloilla.   

Kuva: Riitta Nieminen