Pardian elokuvailta Helsingissä 19.12.2017

29.11.2017

Helsingin elokuvailtaan ovat tervetulleita pardialaiset jäsenet. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 4. joulukuuta klo 9.00.

Voit ilmoittaa näytäntöön itsesi lisäksi kahden työkaverisi nimet, jotka jo ovat tai joiden toivot tulevaisuudessa liittyvän pardialaisten joukkoon. Esityksen paikat täytetään varausjärjestyksessä, joten nopea ilmoittautuminen kannattaa.

Tilaisuudet alkavat lippujen jaolla kello 17.00. Ennen elokuvaa on Pardian puheenjohtaja Niko Simolan lyhyt katsaus ajankohtaisesta työmarkkinatilanteesta, jonka jälkeen on elokuvan vuoro.

Elokuva on Inari Niemen ohjaama Joulumaa

Joulumaa on komedia, draamaelokuva, jonka kesto on 1 tunti ja 32 minuuttia.

Helenalta lähti mies nuoremman matkaan. Joulu tulee, hiljaista on ja mikään ei ole niin kuin ennen. Eksällä sentään menee kivasti uuden naisen kanssa. Paras ystävä Ulli houkuttelee Helenan ainoaan joulukohteeseen, mihin heillä on varaa ja missä vielä on tilaa. Luvassa on vanhanajan joulu maalla – naisten kesken.

Joulua luomutilalla isännöivät nuoret tilanhoidolliset ummikot, Tuure ja Unna, joille maatilamajoituskin on uusi yhteisöllinen mahdollisuus. Maatilalle tulee vielä yksi vieras. Maatilan joulu on poikkeustila, jossa pieni porukka hitsautuu tiiviiksi miniyhteisöksi. Lopulta kaikki on sekaisin ja joulumaan naiset joutuvat elämän suurten kysymysten äärelle.

Pääosissa ovat Milka Alhroth, Mari Rantasila, Anna Paavilainen, Eero Ritala, Martti Suo-salo, Tommi Korpela.

Elokuvan ensi-ilta on 1.12.2017, K 12.

Ilmoittautuminen Pardian kotisivuilla alkaa maanantaina 4. joulukuuta klo 9.00.

Katso myös elokuvan traileri >>

 

 Lisätietoja: Pardian järjestöpäällikkö Timo Nousiainen, gsm 040 533 2255.

Liitteet