Joulun ja uudenvuoden 1.askel-perhejaksot haettavissa nyt!

7.9.2017

Vaikka kesä ei tänä vuonna viilennystä vaatinutkaan, voi joulua ja uutta vuotta lähteä viettämään ihanan lumisiin maisemiin!

PHT:n 1.askel-perhejaksot joululle ja uudelle vuodelle on haettavissa vielä lokakuun alkupuolelle asti. Mukana on paljon kestosuosikkeja ympäri maata. Löydät kaikki kohteet PHT:n kotisivuilta www.pht.fi.

PHT:n 1. askel hyvinvointijaksot auttavat sinua ottamaan ensimmäisen askeleen elämänmuutokseen, kun tarvitset tukea jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Muistathan tuetut hinnat: Aikuiset: 100€/aikuinen / 5 vrk (4 yötä), Lapset 6-16 v: 60 €/lapsi / 5 vrk (4 yötä). Omavastuuhinta sisältää majoituksen, ruoat ja ohjelman. Työttömille aikuisten omavastuu puoleen hintaan.

Aikuisten 1.askel-jaksoilla aloitetaan kuntoilu yhdessä

Elintapojen muuttaminen terveellisempään suuntaaan ei ole aina helppoa. Varsinkin jos olet kelkassa yksin, vielä ilman työterveyden tukea. Siksi muutos tehdään PHT:ssä yhdessä!

1. askel hyvinvointijaksot auttavat sinua ottamaan ensimmäisen askeleen elämänmuutokseen, kun tarvitset tukea jaksamiseen ja hyvinvointiin. Jaksot ovat veikkausrahoilla tuettuja ja siksi hyvin edullisia. Voit hakea jaksolle, jos olet työikäinen, joka on työterveyden ulkopuolella, kuten yrittäjä, työnhakija tai itsensätyöllistäjä.

Tutustu kaikkiin upeisiin jaksoihin PHT.n kotisivuilla www.pht.fi.

Aikuisen omavastuu jaksoilla on 25€ / vrk, sisältäen majoituksen, ruoat ja ohjelman. Työttömille jaksot tarjotaan puoleen hintaan eli käytännössä esim. viikon jakso (4 vrk) maksaa työttömälle 50 €. 

Muistathan kuitenkin, että jos olet ollut viimeisen 24 kk:n sisällä jonkun tuetun lomajärjestön jaksolla, sinua ei voida valita ennen kuin karenssi päättyy. Toisaalta - ensimmäistä kertaa hakevat ovat valinnoissa etusijalla, kerro siis hienosta mahdollisuudesta kaverille - pistetään hyvä vointi kiertämään!

Jos haet pariskuntana, riittää, että toinen kuuluu kohderyhmään. Jaksoille hakeminen ei edellytä ammattiliiton jäsenyyttä.   

www.pht.fi