Pieni kesämuistio Pardiasta ja STTK:sta

22.6.2017

Hyvää kesää kaikille!
STTK ja muut palkansaajakeskusjärjestöt ovat mukana Helsinki Pride viikolla.
STTK on mukana SuomiAreenalla tasa-arvoteemalla.

Palkansaajajärjestöt ovat mukana Helsinki Pride viikolla. Pardian toimisto on suljettu 3.-21. heinäkuuta. Ja STTK on SuomiAreenalla tasa-arvoteemalla.

Pardian toimiston kesä

Pardian toimiston palvelee ensisijaisesti suorissa puhelinnumeroissa. Mikäli et tiedä, keneen voit ottaa yhteyttä, soita klo 9.00–14.00 numeroon 045 7730 1899.

Toimisto ja jäsenrekisterimme ovat kiinni 3.-21.7.

Jäsenyyteesi liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä jäsenrekisteriin joko sähköpostitse tai puhelimitse ma-ti klo 10-12 ja ke-to klo 12-14. Sähköiset palvelumme toimivat 24/7.

Voit antaa palautetta. Tee jäsentietojen muutosilmoitus. Tai tee yhteystietomuutokset sähköisessä asioinnissa (vaatii kirjautumisen, https://www.pardia.fi/jasenyys/pardian-verkkopalvelut/miten_kirjaudun/ohje). Saat unohtuneen salasanan tilalle uuden konekielisen.

Myös Pardian toimiston henkilökunta lomailee kesällä. Puramme sähköiset palautteet ja muutosilmoitukset henkilöstön lomien jälkeen saapumisjärjestyksessä.

Palkansaajakeskusjärjestöt SAK, Akava ja STTK osallistuvat tänäkin kesänä Helsinki Pride -viikolle

 Tapahtuma järjestetään juhannuksen jälkeisellä viikolla 26.6.–2.7. Osallistumisellamme haluamme edistää sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen yhdenvertaisia oikeuksia suomalaisessa työelämässä.

 Tänä vuonna mukana Helsinki Pridessä on myös Elinkeinoelämän keskusliitto EK, jonka kanssa järjestämme yhteisen seminaarin "Tällainen on yhdenvertainen työpaikka"

 Tiistaina 27.6. kello 16.30–18.00

 Café Köketissä (Kiseleffin talo Senaatintorin ja Kauppatorin välissä, Aleksanterinkatu 28, Helsinki).

 Lauantaina 1.7. kokoonnumme Kansalaistorin Laulupuut-patsaan (Musiikkitalon viereinen "haukipatsas") lähettyvillä kello 12.30 alkaen Helsinki Pride -viikon pääkulkuetta varten. Viime vuonna kulkueeseen osallistui noin 35 000 iloista ihmistä, ja mukavaa yhdessäoloa on luvassa varmasti tänäkin vuonna.

Pride-kulkueen musiikin tarjoavat tällä kertaa SAK, Akava, STTK ja EK yhteistyössä Bassoradion ja HeSetan kanssa.

Lauantain kulkue päättyy puistojuhlaan Kaivopuistossa noin kello 14 alkaen.

Lisää tietoa muusta Helsinki Pride -viikon ohjelmasta löytyy osoitteesta www.helsinkipride.fi.

Toivotamme ammattiliittojen edustajat ja jäsenet lämpimästi tervetulleiksi Helsinki Pride -viikon tapahtumiin. Samalla voitte osoittaa tukenne yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon lisäämiseksi suomalaisessa yhteiskunnassa.

SAK, Akava ja STTK

STTK SuomiAreenalla

STTK menee Poriin tasa-arvoteemalla: Me ollaan pojista huolissamme niin. Eli keskustelemme miesten syrjäytymisestä keskiviikkona 12. heinäkuuta klo 11.30 Antinkatu 5:ssä. Lauteilla ovat arkkipiispa Kari Mäkinen, opettaja Arno Kotro ja puheenjohtaja Maija Pihlajamäki. Viestintäjohtaja Marja-Liisa Rajakangas vetää keskustelua.

Pardia ei ole tänä vuonna mukana SuomiAreenalla omalla ohjelmalla.

http://helsinkipride.fi/fi/

www.suomiareena.fi

www.sttk.fi