« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu

Päätoimittajalta: Vuosi vaihtuu, jäsenillä jatkossa uusi ammattiliitto

21.12.2018

Joululauluissa lauletaan rekiretkestä, mutta meillä lupaillaan töissä muuttokuljetusta. Työpaikkani Pardia yhdistyy Ammattiliitto Prohon vuodenvaihteessa.

Se oli vuonna 2005, kun pardialaisista liitoista koottiin henkilöstö saman katon alle Ratamestarinkadulle. Alkuun meitä oli viitisenkymmentä. Yhdessä opeteltiin uutta toimintatapaa ensin kolme kuukautta kukin vanhoilla työpaikoillamme, kunnes maaliskuussa muutettiin yhteiseen toimistoon.

Muistan silloisen Pardian järjestöpäällikkö Pekka Syrjäsen huomauttaneet jossain palaverissa minulle pilke silmäkulmassa, että ehkä kannattaisi sanoa jo näin meillä eikä teillä Pardiassa. Ja voisitko jo unohtaa vertailun erilaisissa asioissa entiseen toimistoosi eli Tekniikan ja Tiedon Toimihenkilöihin, josta siirryin Pardiaan töihin.  

Täytyy sanoa, että oli viisasta ohjeistusta tuolloin Pekalta ja ne ohjeet ovat käyttökelpoisia myös ensi vuonna.

Aikataulu on pitänyt

Pardian ja suurimpien jäsenjärjestöjen toimistojen henkilöstö on muuttolaatikoiden ja tietoturvasäiliöiden keskellä vielä tänään. Jotkut onnelliset ovat jo huoneensa pakanneet ja siirtyneet joulutauolle. Toimisto kuitenkin sulkee ovensa perjantaina 21. joulukuuta, lopullisesti. Joulujen välissä vain me muuttotontut hiippailemme käytävillä.

Tällä kertaa vastaanottajapäässä eli Ammattiliitto Prossa ovat huoneet valmiina jo joulujen välissä, kun muuttokuorma siirtyy Ruoholahteen.

Ruoholahden toimitalossa on töissä runsaat 150 ihmistä, joten on aikamoinen tehtävä, että oppii edes kasvoilta, saati nimiltä kaikki tuntemaan. Minulla on tunnetusti huono suuntavaisto, joten täytynee ottaa aluksi pohjapiirros mukaan, että osaa omalle suorituspaikalle tai talosta ulos. Tai saisikohan siitä puhelimeen karttasovelluksen?

Mikä muuttuu

Vaikka tätä liittojen yhdistymistä on tehty aktiivisella draivilla vuosi ja ajettu F1-vauhdilla elokuusta, niin ihan kaikki ei ole valmiina, vaan ensi vuodellekin on jäänyt töitä.

Linkittelen pikkuhiljaa tärkeimpiä Pardia kotisivuja Pron vastaaville sivuille. Ja laajahkoa vuodenvaihteen muistiota päivitetään, kun asiat etenevät. Muutoin Pardian sivustolta ohjataan jäsenet Pron sivustolle osoitteeseeen proliitto.fi

Pardian kotisivujen vastaavana päätoimittajana kiitän kaikkia kuluneista vuosista. Pidetään yhteyttä. Siirryn Pron viestintäpalveluihin viestintäpäällikön tehtäviin.

Hyvää joulua ja menestyksekästä tulevaa vuotta!

Riitta Nieminen, Pardian viestintäpäällikkö ja verkkosivujen päätoimittaja

Kuva: Ulla Noponen

 


22.5.2019 klo 21:46:02