På svenska  |  In English  |  Yhteystiedot  |   Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa | Tulostettava versioKelan toimihenkilöt ry
Palkansaajajärjestö Pardia ry
Ratamestarinkatu 11, 3. krs
00520 Helsinki

Tarkemmat yhteystiedot

 

Kelan toimihenkilöt ry on kelalaisten oma ammattijärjestö, joka on jo 70 vuoden ajan huolehtinut jäsentensä työsuhteen ehtojen ja palkkauksen kehityksestä. Toimihenkilöyhdistys solmii jäseniään koskevan työehtosopimuksen sekä muut työpaikan arkea ohjaavat sopimukset Kelan kanssa. Yhdistyksessä on reilut 4000 jäsentä, jotka työskentelevät Kelassa, kuntoutussäätiö Petreassa tai työpaikkakassoissa.

 

 

Ajankohtaista

Kela hakee perustoimeentulotuen tekijöitä (12.8.)

Kelassa on käynnissä mittava rekrytointiprosessi perustoimeentulotuen tekijöiksi.

Hae PHT:n perheiden ja aikuisten hyvinvointijaksoille (10.8.)

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT:llä on parhaillaan kolmea erilaista hyvinvointituotetta haettavana. Jaksoja on tarjolla lapsiperheille, työsuhteiden ulkopuolisille aikuisille ja aikuisten pysyvään muutokseen.

Tilaa jäsenkalenterisi vuodelle 2017 (10.8.)

Pardian jäsenkalenteri 2017 on tilattavissa 21.10. mennessä netistä. Kalenterin tilaamiseen tarvitset jäsennumerosi, jonka löydät jäsenkortistasi tai PardiaNyt- lehden osoitetiedoista nimesi yhteydestä.

Jäsentiedotteessa ajankohtaisia asioita (20.6.)

Aiheina mm. Kelan pääluottamusmies vaihtuu 1.7.2016, yhdistyksen toimijoiden kesälomat sekä Esimies- ja asiantuntijatiedote.

Pardian toimiston yhteystiedot muuttuvat (20.6.)

Pardian puhelinnumerot muuttuvat 1.7.2016 alkaen. Pardian vaihde/neuvonta 075 324 7500 lakkaa toimimasta samasta päivästä alkaen, samoin sähköpostiosoite info@pardia.fi.