Pardia-paneeli

Mielipiteesi on meille tärkeä. Pardia-paneelilla kerätään jäsenistön näkemyksiä ajankohtaisiin asioihin.

Pardia on koonnut jäsenistöstään vastaajapaneelin, jolle lähetetään kerran 1-3 kuukaudessa vastattavaksi lyhyt kysely jostakin ajankohtaisesta aiheesta. Paneelilla haetaan tuntumaa jäsenistön näkemyksiin ja mielipiteisiin sekä kerätään palautetta Pardian edunvalvonnan ja toiminnan kehittämiseen.
 
Jokainen Pardian jäsen voi liittyä paneeliin. Paneelissa mukana oleminen edellyttää vain Internet-yhteyttä ja sähköpostiosoittetta. Kutsut yksittäisiin tutkimuksiin lähetetään sähköpostitse. Kaikkia paneelin kyselyjä ei lähetetä kaikille paneelin jäsenille, vaan jokaista kyselyä varten poimitaan panelisteista Pardian jäsenkuntaa edustava otos.
 
Internet-pohjaisessa paneelissa vastaaminen on helppoa ja vaivatonta. Kyselyissä on yleensä vain 2–5 kysymystä vastaajan taustatietojen lisäksi. Aikaa vastaamiseen kuluu joitakin minuutteja.
 
Vastaajapaneeliin voi liittyä tilaamalla paneelin jäsenyyden sähköisen asioinninosiossa ”Kalenteri- ja muut tilaukset”. Rekisteröityminen edellyttää kirjautumista (ohje). Muista tarkistaa samalla, että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla ”Omat tiedot”-osiossa. Mikäli et pääse sähköiseen asiointiin, niin ota yhteyttä asiamies Tapio Rissaseen sähköpostilla.
 
Vastaaminen ja mukana oleminen on vapaaehtoista. Paneelijäsenyyden voi myös perua helposti sähköisessä asioinnissa ja jäsenyys onkin hyvä peruuttaa, jollei halua tai voi olla enää mukana paneelissa. Vuoden lopussa arvomme kyselyihin vastanneiden kesken tavarapalkintoja.
 
Mielipiteesi on meille tärkeä. Ilmoittaudu mukaan ja rekisteröidy panelistiksi!
 
 
Lisätietoja: Asiamies Tapio Rissanen, tapio.rissanen(at)pardia.fi.

Valitse

1. Sähköinen asiointi

2. Kalenteri ja muut tilaukset

3. Pardia-paneeli