Risteilyalennukset

Eckerö Line

Etuhintaiset matkat Pardian jäsenille 2015.
Varauksen yhteydessä mainitse koodi STTK (Eckerö Linen nettimyymälässä lisää koodi sille varattuun kenttään).
Lisää vinkkejä ja upeita matkatarjouksia.

Tallink ja Silja Line

Tallink Silja ja Club One tarjoavat Pardian jäsenille mahdollisuuden liittyä Club One -jäseneksi veloituksetta, suoraan kanta-asiakasohjelmamme keskimmäiselle Silver-tasolle. Silver-tason etuihin kuuluu mm. jopa 20 % perusalennus tietyistä normaalihintaisista tuotteistamme.

Lisätiedot ohjelmasta ja kaikista kanta-asiakkuuden eduista osoitteessa www.clubone.fi.

Liity nyt Club One -asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen Liittyminen tapahtuu Pardian sopimusetunumerolla 10544.

Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, sinut siirretään Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusetunumeron sähköpostitse osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, näin sinut rekisteröidään sopimusetuasiakkaaksi ja sinulle postitetaan tarvittaessa Silver-tason kortin. Huomioithan, että etu on henkilökohtainen ja kertaluonteinen. Silver-taso on voimassa 12 kk, lisätietoa tasomääritelmistä www.clubone.fi.

Matkojen hintatiedot ja varaukset: Puh. 0600 152 68, ma-pe 8-21, la 9-18, su 10-18(1,75 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm).
www.clubone.fi

 

Viking Line

STTK:n liitoille yhteisestä Viking Linen ekstranetistä löytyvät kaikki ajankohtaiset edut ja tarjoukset, kokousmatkat kanta-asiakkaan hinnalla sekä  jäsenedut jäsenille.  Muista mainita varausta tehtäessä kunkin tuotteen tuotetunnus.

Varaukset:
Viking Line, myyntipalvelu (klo 07.30-21.00) p. 0600-41577 (1.64 /puhelu + pvm) tai matkatoimistot

Ekstranetistä löytyvät myös kaikkien liittojen asiakasnumerot, joita tarvitaan kokous- ja ryhmämatkaa varattaessa. Jäsenten omissa matkoissa asiakasnumeroa ei tarvitse käyttää.

 

Lisätietoja:
Varpu Lepola
Koulutussuunnittelija
varpu.lepola(at)pardia.fi
p. 075 324 7552